Amenajare Baie Mică – Soluții Rapide Pentru Marea Dilemă

amenajare baie mica, idei de amenajare baie mica
Copyright RAVAK a.s.

Baia… ce reprezintă ea pentru fiecare dintre noi? Anume acolo în fiecare dimineață ne vedem reflecția în oglindă și luăm măsuri pentru a o modifica… Mai pe scurt, acesta este locul ce  oferă confort psihologic și liniște pentru fiecare dintre noi.

Desigur, majoritatea persoanelor folosesc baia cu mai multe scopuri(mai ales femeile),  pentru spălarea hainelor, păstrarea substanțelor de spălat. Cu părere de rău, noi acordăm foarte puțin timp amenajării interioare a băii. Deseori aceasta se întâmplă nu din cauza ne-dorinței noastre de a ne ocupa de design-ul băii, ci din cauza dimensiunii catastrofic de mici  a acesteia.
 Haideți să încercăm atunci când amenajăm baia noastră mică să luăm în considerație anumiți factori foarte importanți cum ar fi: funcționalitatea, frumusețea și stilul.

Una din componentele interiorului unei băi mici o constituie iluminarea. Noi vom folosi o sursă principală de lumină și una suplimentară.  Aici totul este individual, cineva iubește să citească în timp ce stă în cadă, cineva din contra iubește o iluminare mai slabă.

Vreau să vă atrag atenția la podea…  este necesar de a  alege o suprafață nelunecoasă și hidro-izolatoare. Un detaliu important pentru design-ul băii îl constituie gama de culori. Evident că în cazul camerelor mici este mai bine de ales culori deschise. Astfel se obține o spectaculoasă extindere spațială. Pentru a conferi originalitate camerei noastre, este necesar s-o amenajăm într-un anumit stil. Aceasta se obține prin ornamentarea cu diverse obiecte decorative. Iată câteva poze pentru o imaginare mai bună.

Lasă un comentariu