Bucătărie mică. Secretele aspectului


Fericiții proprietari ai bucătăriilor spațioase nu vor putea să-i înțeleagă pe deplin pe cei care își frământă mintea în sarcina de a stoarce tot ceea ce aveți nevoie într-un spațiu mic, fără a sacrifica confortul și confortul. Articolul nostru se adresează tocmai celor care, din proprie experiență, s-au confruntat cu o problemă numită „bucătărie mică”.

Desigur, este necesar să folosiți toate posibilitățile pentru a mări vizual spațiul, dar nu puteți face fără tehnici speciale de planificare.

O selecție de fotografii cu bucătării de dimensiuni mici

Înainte de a continua cu planificarea, luați în considerare posibilitatea extinderii bucătăriei din cauza spațiilor adiacente (coridor, cămară). Poate doriți să combinați bucătăria cu o altă cameră. În acest caz, trebuie reținut că toate lucrările de reamenajare (inclusiv transferul pereților, alimentarea cu apă și gaz) pot fi începute numai după obținerea autorizațiilor corespunzătoare.

Dacă reamenajarea din anumite motive nu vă convine, următoarele sfaturi vă vor ajuta să faceți spațiul unei bucătării mici cât mai confortabil și confortabil posibil.

1. Un criteriu foarte important este utilizarea întregului spațiu. Dacă aveți un pervaz larg, acesta poate servi ca un raft suplimentar pentru articolele pe care le folosiți frecvent. Un pervaz destul de lat poate fi folosit și ca blat de masă. Luați în considerare plasarea unui dulap sau rafturi sub o fereastră.

52266

2. Încercați să folosiți colțuri. Dulapurile și dulapurile de colț sunt mult mai spațioase decât cele convenționale, iar sistemele de sertare și mecanismele de balansare facilitează accesul la articolele de ustensile de bucătărie depozitate în ele.

88888522

3. Folosirea meselor extensibile sau pliante, care pot fi îndepărtate dacă este necesar, va contribui la a face bucătăria mai spațioasă.

Articol de subiect: Sifon de bara pentru bucatarie

5226

4. Dacă găsiți placa de tăiat de dimensiunea potrivită, puteți folosi chiuveta ca suprafață de lucru, așezând placa deasupra acesteia.

454885

5. Atunci când comandați mobilier, luați în considerare prezența dulapurilor înalte de perete pentru a profita la maximum de înălțimea bucătăriei (acest lucru este valabil mai ales în apartamentele cu tavan înalt). Aceste dulapuri pot fi folosite pentru a depozita articole pe care le folosiți rar.

33355

6. O modalitate excelentă de a economisi spațiu este aparatele electrocasnice compacte. Dacă al tău nu este mare și nu gătești foarte mult, atunci poți achiziționa o plită mică pentru două arzătoare. Frigiderul ar trebui să fie, de asemenea, cât mai îngust și înalt posibil.

555223

7. Îndepărtând ușa de la intrare și lărgând ușor pragul ușii, vei adăuga câțiva centimetri prețioși bucătăriei tale mici.

526

Vă dorim căldură și confort acasă.


Lasă un comentariu