fotografie a băii din interior, caracteristicile principale


Baia rusească a fost întotdeauna locul preferat pentru cei cărora le place să se odihnească bine și să se aburi. Prin urmare, dacă ți-ai propus să-l echipezi cu propriile mâini, întregul interior al băii ar trebui pur și simplu să favorizeze relaxarea și să fie realizat din materiale naturale.

Interior baie in interior

Fotografii de baie

Să începem cu căptușeala interioară a căzii. Plăcile din care va fi făcută trebuie să se potrivească perfect una pe cealaltă și să fie așezate vertical. Pot fi plăci de mesteacăn, pin, aspen, tei – principalul lucru este că conțin cât mai puține substanțe rășinoase și nu cedează umezelii. Nu este nevoie să vopsiți pereții, deoarece permeabilitatea la vapori va fi afectată. Tavanul și podeaua băii sunt acoperite cu un soclu. La baza podelei, este mai bine să faceți această plintă impermeabilă. Înălțimea trebuie să fie de cel puțin 10 cm.

Înveliș pentru baie

Podeaua de la baie, ca si peretii, este si ea din lemn. Dar, în niciun caz, nu o izolează. Acest lucru poate duce la putrezirea lemnului.

Podea de baie

Iluminarea în baie este în general suficient de slabă pentru a nu perturba atmosfera calmă și relaxantă. Lumina nu trebuie să lovească ochii, iar lămpile sunt plasate în abajururi de inox. Comutatoarele sunt amplasate în afara camerei de aburi în sine.

Iluminat pentru baie

Băncile de baie sunt realizate în principal din scânduri de aspen, deoarece este un material accesibil și ușor de prelucrat. Băncile sunt formate din șipci cu marginile rotunjite, sunt șlefuite cu șmirghel și așezate la o distanță de 10-15 mm una de alta.

Rafturi pentru saună

Scândurile trebuie înșurubate de jos. Și lățimea lor ar trebui să fie de 4 ori mai mare decât grosimea lor. Este indicat să atașați băncile de pereți pentru a facilita curățarea podelei. La urma urmei, mucegaiul se poate forma foarte des pe el.

Poza cu baia din interior

De asemenea, este încurajat dacă băncile de saună sunt echipate cu tetiere și tetiere detașabile pentru o mai bună relaxare. Aceste dispozitive sunt fabricate din plop sau aspen.

Tetiera în baie

Orice baie trebuie să aibă un duș. Sau ar putea fi doar o cabină de spălat și există un butoi mare de apă în ea, în care este atât de plăcut să vă scufundați după o baie fierbinte. Sunt suficiente câteva rafturi pentru articole de duș și un spațiu mic pentru depozitarea găleților și oalelor.

Cadă duș Font

Vestiarul din baie este de obicei adaptat pentru relaxare după procedurile din baia de aburi. Prin urmare, ar trebui să fie suficient de confortabil și echipat confortabil. Puteți echipa o masă mică și câteva bănci de fiecare parte în jurul acesteia.


Lasă un comentariu