Cum să decorezi baia în interior


O baie este un loc în care unei persoane i se oferă posibilitatea de a se relaxa nu numai cu corpul, ci și cu sufletul. Cu toate acestea, garanția unei odihne bune este decorarea interioară confortabilă și confortabilă a băii. Decorul interior îi conferă căldură și frumusețe și îl va umple cu un parfum plăcut de mături de mesteacăn. Și cât de frumos este să stai într-un dressing șic cu un pahar de bere rece, simțind puritatea naturală naturală a corpului tău.

Idei interioare de saune

Conform tradițiilor băii rusești, se obișnuiește să se folosească ornamente din lemn. Pentru că nu numai că decorează interiorul băii, dar face și posibilă petrecerea timpului acolo cu beneficii pentru sănătate. Pentru aceasta se folosesc scânduri rindeluite din lemn de esență tare: tei, aspen sau arin. Scândurile acestor tipuri de copaci nu conțin rășină. Poti folosi si material din arbori exotici: abashi, ofram, sedrella, meranti sau tuga canadian. Dacă vrei să dai băii un aspect luxos în interior, folosește cedru roșu canadian. Este necesar doar să îndepărtați rășinile pentru ca baia să dobândească un decor interior de neuitat și un model minunat. Nu este necesar să folosiți vopsele și lacuri în decorarea băii.

Interior din lemn al dressingului Design dressing Design de baie

Dacă în camera de aburi este prevăzută o sobă cu lemne, atunci pereții din apropiere ar trebui să fie acoperiți cu materiale incombustibile. Pentru aceasta, este potrivită o cărămidă sau țiglă. Poate pentru altă frumusețe a interiorului, o combinație a ambelor materiale.

Soba sauna

De asemenea, gândiți-vă cu atenție la amplasarea băncilor, rafturilor și băncilor. Pentru că sunt cel mai important atribut în decorul pentru baie. Formele și dimensiunile lor sunt determinate de dimensiunea zonei băii de aburi. Pe de o parte, trebuie să fie frumoase, pe de altă parte, trebuie să aibă un nivel de funcționalitate de încredere. Nu te clătina, nu scârțâi.

Dressing cu masa si banca Interior frumos al băii

Baia rusească nu este doar o modalitate de spălare. Aceasta este o parte a culturii noastre care include toată căldura și frumusețea minunatei tradiții rusești.

Urmăriți un videoclip despre interiorul unei băi ideale

https://www.youtube.com/watch?v=358iV2XLJbo


Lasă un comentariu