Dușul este bun pentru sănătatea ta: o privire de ansamblu asupra procedurilor de tratament


Puțini știu, dar în modelele moderne de cabine de duș există funcții precum:

  • aromaterapie;
  • inhalare;
  • sauna;
  • cromoterapie;
  • hidromasaj;
  • duș automat de contrast.

Acesta este motivul pentru care o cabină de duș poate fi benefică pentru sănătatea ta.

Aromoterapie și inhalator

accesorii amenajare baie, amenajare baie 4 mp, amenajare baie candelabru, amenajare baie cu cada pe colt, amenajare baie de lux, amenajare baie de serviciu, amenajare baie fara cada, amenajare baie foarte mica cu dus, amenajare baie gresie faianta, amenajare baie gresie si faianta, amenajare baie lemn, amenajare baie marmura, amenajare baie natural, amenajare baie piatra naturala, amenajare baie spatiu mic, amenajare baie vile, amenajari bai mici de apartament, amenajari bai mici dedeman, ansamblu, asupra, bun, Dușul, este, idei amenajari bai mici, idei de amenajare baie apartament, pentru, privire, procedurilor, sănătatea, tratament

În peretele din spate al cabinei se află un sertar special în care se toarnă balsamul folosit pentru inhalare sau ulei aromat. Din acest recipient intră în abur doze mici de uleiuri medicinale, ca urmare, cabina este plină de arome vindecătoare și plăcute.

Astfel de inhalații sunt folosite pentru răceli. După ce ați adăugat balsamul de vindecare în cutia specială, asigurați-vă că activați funcția de baie de aburi.

Sauna

https://www.youtube.com/watch?v=dog5c6Cn3LY

Cromoterapia la dus

Unele modele de cabine de dus va vor ajuta la refacerea starii dumneavoastra psiho-emotionale, dupa unele situatii neplacute, cu ajutorul cromoterapiei. A fost recunoscută drept una dintre cele mai bune tehnici din cosmetologia modernă.

Cromoterapia la dus

Cromoterapia nu are contraindicații și este potrivită pentru aproape toată lumea. Expunerea la razele de lumină, împreună cu procedurile de apă, are un efect bun asupra sistemului hormonal și normalizează activitatea organelor interne umane. Acest efect de vindecare este obținut prin iluminarea completă a corpului, care pătrunde în țesuturi, purtând un flux de radiații electromagnetice. O sursă de lumină este încorporată în tavanul cabinei, culoarea de care avem nevoie poate fi selectată folosind panoul de control.

Pentru ca cromoterapia să fie benefică, trebuie să studiezi bine instrucțiunile. Pentru fiecare persoană, este selectată individual o culoare care se potrivește cu starea ta interioară. De exemplu: roșul este bun pentru persoanele cu anemie, deoarece îmbunătățește circulația sângelui, albastrul și albastrul ameliorează durerile de cap, galbenul și verdele este pentru cei care au probleme cu tractul digestiv. Cromoterapia îmbunătățește și efectul hidromasajului.

Dus cu hidromasaj si contrast

Funcția de masaj este disponibilă în cele mai bune cabine de duș moderne, doar că există câteva diferențe între modurile acestora: în timp ce stați în picioare, vă puteți masa spatele, trecând ușor la părțile laterale ale corpului. Apoi puteți face un masaj gâtului și umerilor, faceți un masaj al spatelui, alegând o poziție șezând. Ideal este un duș cu duze rotative de masaj, cu ajutorul căruia poți direcționa jeturile de apă către părțile dorite ale corpului.

Hidromasaj la dus

Un masaj bun trebuie să circule sângele, așa că majoritatea dușurilor au un dispozitiv precum un duș de contrast. Acesta este momentul în care, pentru o anumită perioadă de timp, se revarsă asupra ta șuvoaie de apă alternative, când reci, când fierbinți. În același timp, vasele de sânge se îngustează mai întâi, apoi se extind, acest proces îmbunătățește tonusul pielii.


Lasă un comentariu