Cum să-ți actualizezi interiorul bucătăriei în weekend: 12 idei


Redecorarea bucătăriei poate dura de la câteva zile până la o lună. Dar dacă ai doar două zile libere și vrei atât de mult actualizări? Am adunat 12 idei pentru a vă actualiza bucătăria în weekend. Nu vom schimba tavanul, decorarea pereților și podeaua. Să reîmprospătăm interiorul simplu și rapid.

1. Accesorii strălucitoare

Dacă utilizați vase simple sau articole de decor, adăugați mai multe culori. Cumpărați un vas cu fructe sau o vază de flori cu o ornamentație frumoasă și colorată. Ar putea fi timpul să-ți actualizezi fața de masă sau să cumperi niște perne de scaun distractive.

Perne luminoase pentru scaune

2. Sisteme de depozitare în bucătărie

Sunteți obișnuit să depozitați produse vrac în pungi? Fugiți de urgență la magazin pentru borcane de sticlă cu capace de răsucire și recipiente de plastic. Prin urmare, este convenabil să așezați zahărul, cerealele și pastele chiar și pe rafturi deschise, fără a aglomera spațiul.

La acest subiect: Cum să organizezi un sistem convenabil de depozitare în bucătărie.

Depozitarea produselor în vrac în bucătărie

3. Decorăm pereții

Decorul frumos sub forma de mici tablouri cu naturi moarte sau farfurii decorative aduse din calatorii reinvie peretii si dezvaluie lumea interioara a gazdei. Puteți cumpăra o parte din decor, dar faceți ceva cu propriile mâini.

Poze în bucătărie

4. Elementele esențiale sunt mereu la îndemână

Rafturile suspendate nu sunt doar frumoase, ci și foarte convenabile. Pe ele îți poți așeza notițele cu rețete, fotografii de familie, precum și toate acele lucruri mărunte pe care le folosești constant când prepari mâncarea.

Rafturi în bucătărie

5. Să fie lumină!

Nu știu despre tine, dar doar un candelabru de tavan nu este suficient pentru mine. Este convenabil când câteva lămpi cu lumină moale atârnă pe pereți, iar zona de lucru are iluminare suplimentară. Uneori, pentru a transforma interiorul bucătăriei, este suficient să luminezi zona funcțională sau de luat masa a bucătăriei într-un mod nou.

Vezi și: Iluminat inteligent în bucătărie.

Lumină în bucătărie

6. Aranjarea accesoriilor

Este convenabil să depozitați cuțitele într-un suport special sau pe un panou magnetic atașat de perete. Cutele, skimmerele și telurile au nevoie de cârlige de perete. Pentru condimente, merită să cumpărați „raft” cu balamale cu borcane de sticlă.

Depozitarea condimentelor în bucătărie Cuțite cu bară magnetică Sistem de stocare

7. Covor frumos

Un covor oval sau dreptunghiular va însufleți interiorul și îl va face puțin mai confortabil. Puteți folosi atât culori monocromatice, cât și produse cu ornamente strălucitoare în stil rustic.

Covor cu dungi

8. Ce se poate face din tapetul rămas

A mai rămas puțin tapet după renovare? Pot fi folosite pentru a decora mobilierul de bucătărie, ușile de interior sau o parte din perete.

Decor cu tapet vechi

9. Decorul ferestrei

Încerc să schimb periodic perdelele din bucătărie. Este nevoie de foarte puțin timp, dar transformă eficient interiorul. Iar daca ai pe stoc mai multe perdele de stiluri diferite, le poti schimba cel putin la doua saptamani.

Perdele în bucătărie

10. Mai multă viață

Un buchet frumos de flori proaspete sau Ekibana de frunze de toamnă nu se vor demoda niciodată. De asemenea, ca decor, puteți folosi compoziții luminoase de legume sau fructe.

Flori naturale Decor de toamna Decor de fructe

11. Autocolante de vinil

Autocolantele decorative pot fi folosite pentru a decora un frigider, o unitate de bucătărie sau un perete.

Mai multe despre subiect: Decorăm interiorul cu autocolante de vinil.

Autocolante de vinil în bucătărie

12. Ceas de perete

Un ceas de bucătărie sub formă de tigaie, omletă sau jumătate de pepene verde va atrage atenția oaspeților și va ajuta la scoaterea plăcintei din cuptor la timp.

Ceas neobișnuit

Acestea au fost 12 idei despre cum să vă actualizați interiorul bucătăriei rapid și ieftin. Găsiți mai multe sfaturi pentru bucătărie aici: vdomax.ru/category/interer-kuxni


Lasă un comentariu