Investiție de 200.000 € într-un apartament minimalist din Nordul Bucurestiului | DESIGN INTERIORÎn acest videoclip, îți prezint cel mai nou apartament minimalist high-end finalizat de Hype Project în București.
Urmărește episodul pentru a afla:
➤ Cum am creat o atmosferă de cameră de hotel în dormitor, cu baia separată doar prin pereți de sticlă
➤ Cum am mascat grinzile cu ajutorul mobilierului pe comandă
➤ Cum am integrat sticla fumurie pentru a delimita spațiile
➤ De ce am folosit un riflaj în zona de living
➤ Cum am obținut efectul de baie metalică neagră
➤ De ce am ales uși ascunse, filomuro și cum am mascat ușa de la intrare
➤ În ce mod am creat o iluminare scenografică și ce tip de lumini am folosit

Mobilier Poliform:
Canapea și pat Ditre Italia:
Baterii Gessi:
Lumini Flos:
Uși Lualdi:

Video realizat de GrosuMedia.
Pentru colaborari si propuneri: grosumedia[email protected]
#designinterior #interiordesign #victorgrosu #apartament #bucuresti

Vezi sursa

33 de comentarii la „Investiție de 200.000 € într-un apartament minimalist din Nordul Bucurestiului | DESIGN INTERIOR”

 1. Frumos amenajat, personal nu imi plac culorile închise..dar după ce am văzut amenajarea aceasta mi am schimbat sa zicem asa perspectiva. Și chiar se poate și asa! Felicitări totul este superb!

  Răspunde
 2. Nu inteleg de ce promovezi mizerrile alea asa scumpe, n-ai cum sa dai atatia bani pe design cand gunoiul ala de apartament nu valoreaza 200.000. E totusi in cel mai de rahat oras din romania. daca era Budapeste sau Varsovia Lisabona. Da in Bucuresti apartament de peste 100.000 cine cumpara e dobitoc

  Răspunde
 3. F Tare apartamuntul, Imi place mult contrastul din dormitor divided wall ul de la bucatarie, la baia matrimoniala mergem un switchable glass pt privacy…in rest ce sa zic…ai bun gust si accent pe detalii😜

  Răspunde
 4. 200k 🤔exagerat pretul doar pt decorare.Plus … văd o chestie la arhitecții români si la designeri… preferați firmele din Italia cu prețuri de lux ,dar sunt produse de calitate si in tara . Și tu ceri clienților să comande doar de la firmele agreate de tine?!?!Am senzația ca este o mica "trufă" la misloc…

  Răspunde
 5. Sincer foarte faina prezentarea, dar si amenajarea apartamentului. Abia am dat de video-ul acesta, asta fiind deja a doua zi in care majoritar de dimineata pana tarziu in noapte urmaresc diverse video-uri cu aranjamente, tips/tricks si diverse tehnologii. As avea cateva intrebari, deoarece ma pregatesc ca in viitorul destul de apropiat sa incerc sa ma mut in "casa noua".
  1. 200k pornind de la un apartament la alb?
  2. In acest pret sunt incluse si sisteme sanitare, climatizare, electrocasnice-electronice? Sau doar materiale de constructie(cu sau fara manopera?) si mobila?
  3. In cazul unui apartament la alb, care este durata medie de la prima intalnire pana la prima noapte dormita in casa noua?
  Multumesc anticipat pentru raspunsuri si timpul acordat.

  Răspunde
 6. Salut Victor! Am și eu o întrebare dacă se poate? Nu ma pricep deloc la materiale pt amenajări și nici nu știu dacă o sa ma pot explica atât de bine încât sa înțelegi la ce ma refer. Exista un stil pt pereții interiori când peretele este îmbrăcat în placi din lemn maro foarte închis la culoare și foarte elegant și în același timp foarte intim din punctul meu de vedere. Este ceva asemănător cum este în livingul acestui video. Îmi poți spune te rog dacă acele placi se găsesc gata cumpărate sau sunt făcute la comanda în ateliere de tâmplărie? Mulțumesc!

  Răspunde
 7. Super tare designul acestui apartament, un singur lucru nu imi place si sper sa nu te supere ca spun acest lucru, si anume patul. Cred ca acea camera se putea îmbina cu ceva pat de metal negru dreptunghiular, totuși nu am vazut celălalt dormitor pentru ca am observat in planul apartamentului ca este un apartament cu 3 camere.
  Mulțumim foarte mult pentru videourile tale!

  Răspunde

Lasă un comentariu