Greseli in amenajarea dormitoruluiO sa discutam azi despre dormitor! Ce greseli sa eviti in amenajarea dormitorului si de ce elemente trebuie sa tii cont pentru ca la finalul amenajarii sa ai un efect wow!

1. Dimensiunea patului: Nu de putine ori, dimensiunea patului este ignorata iar beneficiarii aleg un model mult prea voluminos pentru spatiu lor. Trebuie sa tinem cont ca dimensiunea camerei
dicteaza dimensiunea patului.
2. Lumina centrala: Daca aveti posibilitatea, ideal ar fi ca lumina din dormitor sa fie centrata in dreptul patului cam la 45 de cm de marginea exterioara, nu pe centrul camerei. Incercati sa nu coborati cu acel corp de iluminat prea mult
3. Covorul: O alta greseala este dimensiunea covorului. Daca va permite dimensiunea dormitorului si daca luati in considerare un pat de 2 persoane, 160×200 sau 180×200 aveti nevoie de un covor mare, minim 2x3m.
4. Noptierele: Cu totii stim ca cea mai simpla varianta de a amenaja un dormitor sunt seturile cu mobilier pe care le gasim in multe dintre magazinele mari de tip Dedeman si la multe firme cu mobilier de import din afara tarii.
5. Peretele focal: Cand vine vorba de peretele focal, in cele mai multe cazuri sunt 2 optiuni. Fie peretele din spatele patului, fie cel din fata patului. Depinde foarte mult de ceea va doriti. Sa vedeti peretele cand intrati in camera..sau sa il admirati din pat?

▬▬▬▬▬ Additional Resources ▬▬▬▬▬
Greseli in amenajarea bucatariei

Aplicare tapet, vopsea decorativa si pluta

Cat costa un designer de interior ?

Cat costa sa renovezi un apartament vechi ?

Ce usi de interior folosim si cum le alegem:

▬▬▬▬▬ About us ▬▬▬▬▬
VIVICO.ro este o platforma de design interior ce vinde modele de amenajari ce se pot adapta si customiza pe spatii de diferite dimensiuni.

▬▬▬▬▬ Follow for more ▬▬▬▬▬
👉Facebook:
👉Instragram:
👉Website:

Vezi sursa

6 comentarii la „Greseli in amenajarea dormitorului”

Lasă un comentariu