DESIGN INTERIOR | Casa C – Ep. 1 HOME TOUR | ETAPELE UNEI AMENAJARIAstazi incepem etapele amenajarii Casei C cu HOME TOUR-ul casei, noua serie a proiectului de design interior pas cu pas al unui proiect.

Salutare dragi pasionati de design interior si amenajari!

V-am ascultat voturile si o luam de la capat cu alt proiect. Sunteti pregatiti?

Alte materiale recomandate:

Casa C – Ep. 1 HOME TOUR :

(REDUCERI) CASA S – Etapele unei amenajari | Episodul 5, Update luna nr. 7:

5 Produse preferate de la IKEA, sub 200 de lei:

5 Produse preferate de la JYSK, sub 200 de lei:

HOME TOUR – Casa de 1 milion de euro:

HOME TOUR – Apartamentul unui arhitect, amenajat cu 15.000 de euro :

Video: Daniel Uta

Ne gasiti aici:

Instagram:

Facebook:

Pinterest:

E-mail: [email protected]

Daca aveti curiozitati din lumea designului interior, va astept propunerile in comentarii.

Design life! To the fullest.
Roxana

#designinterior #designlife #CasaC

Vezi sursa

23 de comentarii la „DESIGN INTERIOR | Casa C – Ep. 1 HOME TOUR | ETAPELE UNEI AMENAJARI”

 1. Mi s-a părut interesantă discutia cu scara, într-adevăr o scara frumoasă și vizibilă are alt efect. Care e motivul pentru a prefera o singură rampă (în loc de doua) din perspectiva unui arhitect? E interesanta separarea din baie. Eu as fi pus chiuveta in loc de dus (ca sa ne spalam pe mâini inafara sa punem mana pe clanta) și dușul în baia mare…

  Răspunde
 2. Da ma justific ,chiar si daca avem traduceri clare si CUVINTE ROMANESTI tot nu le folosim deci o sa imi placa cand noi romanii o sa vorbim doar ramaneste .Daca am gresit gramatical va rog sa ma iertati ,dar chiar si nascut in alta tara si de multi ani ,ma chinui sa vorbesc si sa scriu romaneste ,deci rusine voua pentru toate cuvintele englezesti ,frantuzesti ,italiene si asa mai departe.

  Răspunde
 3. Draga Roxana,
  Super faine toate videourile ce le postezi. Sunt foarte utile pentru noi, cei care suntem la inceput de drum cu o casuta/apartament.
  In viitor poate o sa faci un video explicand cronologic cand ar fi cel mai bine sa ne apucam sa facem o casuta sau sa amenajam un apartament? Iarna stiu ca se usuca mai greu peretii de exemplu, ar fi foarte util sa stim cand sa ne apucam sa facem aceste schimbari.
  Iti doresc mult spor in tot ce faci si keep up the good work 🙂

  Răspunde
 4. 1. ai nevoie de o anumita facultate pentru a fi designer de interiordaca da, care sau poti urma doar anumite cursuri?
  2. este piata designerilor la saturatie, inca se mai cauta?
  3. estimativ, cat este un salar de designer de interior si cum variaza si in functie de ce variaza?

  Răspunde
 5. Bună! Aș vrea să te întreb ce facem după absolvirea facultății de arhitectura, adică eu sunt puțin nedumerita, find proaspăt absolvent fără experienta…nu cred ca cineva ar apela la tine imediat ca designer find asa. Eu sincer nu știu cum as rezista, tu ce ai făcut, ai putea povesti despre perioada imediata după terminarea facultății? Ai putea face un video despre asta?

  Răspunde

Lasă un comentariu