Blocurile Comuniste Sunt Mai Bune Decat Cele Noi !Faiar reactioneaza la case bune din anii 60′ 🙂
Faiăr Silviu LIVE –
Silviu Faiar Funny Moments

Vezi sursa

11 comentarii la „Blocurile Comuniste Sunt Mai Bune Decat Cele Noi !”

 1. În secunda în care dai tragi apa și vezi mesaj pe grupul de whatsapp al blocului să nu mai trageți apa după 10 seara realizezi cât de bune sunt blocurile vechi.
  Nu auzi vecinii, nu auzi cum se trage apa sau cum face cineva duș.

  O fostă stătea în chirie la ceva apartament nou nouț și era un punct în podea unde se simțea ceva țeavă cu bănuiesc agent termin de la încălzirea blocului. Efectiv era un spațiu de 10-20cm patrați super fierbinte pe un parchet rece gheață (pentru că stătea la parter și sub bloc era parcarea.

  Efectiv n-aș da apartamentul meu comunist la bulevard de unde pot să ajung cu motorul în 10 minute la universitate nici pe 10 apartamente noi la țară, în Ilfov.

  Răspunde
 2. blocurile din perioada Ceausescu erau gandite pentru inchiriere nu pentru vanzare ca si coproprietate. Aceste blocuri aveau un termen de viata de 50 de ani dupa care trebuiau sa intre in reparatii capitale, decopertare pana la structura sau demolare. Aceste blocuri erau construite ca si locuinte sociale nu ca si proprietati individuale (ma refer la apartamente, daca cumperi un bloc atunci este alta poveste)

  Răspunde
 3. Am fost inginer constructor in cartierul Cosmopolis și la încă câteva cartiere rezidențiale construite de firme cu renume și sincer spun ferească dzeu(sunt ateu convins) de un cutremur de peste 6,5 ,chiar daca avem una dintre cele mai drastice legislati din Europa în domeniul siguranței construcțiilor nu se respectă aproape nimic iar inspecțiile pe șantiere sunt aproape inexistente

  Răspunde
 4. Da,chiar sunt mai bune. Mai ales la noi unde chiar se respectau normativele. Pe timpul lui Ceausescu daca nu respectai normativele in viguare erai trimis la canal sau puscarie, nu exista cale de mijloc (daia spun unii ca era regim odios). Blocurile de acum sunt țepe.

  Răspunde

Lasă un comentariu