Apartament 3 camere, central, amenajat MODERN, 2 niveleVa propun pentru inchiriere un apartament foarte bine ingrijitm spatios si luminos, pe 2 nivele cu scara interioara, cu finisaje moderne si de calitate, mobilat si utilat complet – aranjat si pregatit de proprietari initial pentru ei.

Primul nivel cuprinde:
– living larg, cu coltar moale, spatiu relaxare cu TV flatscreen, masuta. Expunere S-E – ceea ce inseamna ca ai lumina toata ziua, iar daca nu o vrei, ai la dispozitie rolete de aluminiu, opace si cu performanta termica. Deci poti mentine si lumina pe care o vrei, dar si temperatura pe care o vrei.
– bucatarie open space utilata complet: frigider, congelator, cuptor microunde, fierbator, plita electrica, cuptor electric, masina de spalat vase, chiar si vesela, etc. Deasemenea ai si niste scaune inalte in acelasi ton cu mobila. Deasemenea, pentru servit masa este o masa generoasa cu 8 scaune confortabile.
– baie cu cada si spatiu de depozitare.
– o debara spatioasa – sub toata portiunea scarilor – spatiu de depozitare

La nivelul 2 vei gasi:
– 2 dormitoare cu sifonier si spatii de stocare si
– o baie foarte bine aranjata cu un dus deosebit – ai mai facut dus sezand? Stii deja ca cele mai bune idei vin la dus, dar cum ar fi daca ai si sedea in timp ce faci dus? 😀

Unul dintre dormitoare, doarece este mai mic si expunere sudica (fereastra la soare), are si Aer Conditionat pentru pastrarea unei temperaturi optime. Acest dormitor are acces direct in baie …baia avand 2 intrari, cu posibilitatea de blocare a celeilalte usi in timpul utilizarii.

Toate echipamentele electrice sunt de ultima generatie, din categoria A+ si mai noi, care sunt foarte economice, la care se mai adauga si izolatia termica si fonica performanta a imobilului.

Se fac 7 minute pe tocuri pana in Piata Mihai Viteazul, 5 minute pana la cea mai apropiata gradinita si max 10 min pana la cea mai apropiata scoala.

Faci 30 sec pana la statia de bus si tot cam atat pana la cel mai apropiat magazin deschis 7/7.

Ai posibilitate de parcare chiar in fata apartamentului. Este parcare neatribuita, deci e pe principiul primul venit primul servit.

Parerea agentului (adica a mea :P)
Este un apartament foarte bine ingrijit, curat, modern, bine amenajat si utilat, iar proprietarul a investit mult pentru a face spatiile de depozitare smart, bine ascunse, pentru a obtine maximum din spatiul apartamentului.

Proprietarul este o persoana faina cu care se poate discuta deschis asteptarile si preferintele cu atat mai mult cu cat si tu esti o persoana faina 🙂

Vezi sursa

Lasă un comentariu