Interior confortabil


Orice gazdă visează la un interior confortabil, dar, din păcate, nu este întotdeauna posibil să se realizeze acest lucru. Există 5 reguli pentru a crea un interior confortabil, dacă le respectați, puteți atinge scopul prețuit.

Prietenia mediului. Încearcă întotdeauna să folosești doar materiale naturale în casa ta: piatră, lut, lemn și chiar paie. Produsele din plastic pot fi schimbate cu țesături de răchită, iar țesăturile sintetice cu cele naturale (bumbac, chintz, in). De asemenea, interiorul va fi umplut de căldură și confort dacă îi adăugați lucruri realizate manual, care vă vor aminti de unele valori sau tradiții de familie.

O selecție de fotografii cu interioare confortabile

Limitați articolele de interior din sticlă, metal, beton și plastic. Nu uitați de microclimat: instalați în casă aparate de aer condiționat care vor crea condiții confortabile în orice perioadă a anului.

55266422

Plante de apartament. Un semn al unui interior confortabil este abundența de verdeață vie din interior. Există plante care purifică aerul: dafin, chlorophytum, muşcate. Cultivați muscate, monstera și lavandă pentru a calma sistemul nervos și a normaliza circulația sângelui. Aloe și Kalanchoe – o trusă de prim ajutor acasă care este întotdeauna la îndemână. Bună protecție împotriva bacteriilor: ophiopogon, roucissus, busuioc, spathiphyllum. Și pentru zona de lucru sunt potrivite: ficus, salvie, mirt, melisa și mentă.

54582

plante din interior

Articol înrudit: Cum să-ți decorezi interiorul cu plante frumoase de interior

Creare. Orice hobby te va ajuta să creezi un interior confortabil: modelare, ikebana, broderie, fotografie. Articolele de creativitate ale copiilor vor arăta deosebit de bine. Datorită acestui fapt, veți obține un interior armonios și individual.

855569

Iluminat. Nu acoperiți ferestrele cu perdele negre grele care blochează lumina zilei. Cu cât intră mai multă lumină în cameră, cu atât va părea mai liber și mai mult, iar plantele au nevoie doar de lumină. Un interior confortabil folosește de obicei iluminare spot și generală.

454454[1]

1371355874440_639429[1]


Citiți mai multe despre iluminarea adecvată:


Cunoașterea limitelor. Încearcă să nu exagerezi cu nimic. Nu folosiți prea multe forme complexe, detalii strălucitoare, variații. Mai bine umple-ți casa cu ceva de care familia ta și tu țin.


Lasă un comentariu