Design de bucătărie mică. Sfaturi si trucuri


Multe femei petrec mult timp în bucătărie pentru a-i încânta constant pe cei dragi și pe cei dragi cu capodopere și delicii culinare delicioase. Desigur, pentru o creativitate reală, un design bun al unei bucătării mici este pur și simplu necesar. Creează o stare de spirit pozitivă. O bucătărie de dimensiuni reduse atinge echilibrul mental, pentru că nu numai că gospodinele pur și simplu nu au unde să se întoarcă, ci și culoarea groaznică a pereților, mobilierul vechi, electrocasnicele care nu funcționează și lipsa luminii suficiente pot descuraja toate dorinta de a gati. Dacă sunteți deja aproape de această stare, ar trebui să vă gândiți cum să vă renovați și să extindeți bucătăria în miniatură în același timp.

Poți, desigur, să începi să plănuiești renovarea cu un proiect detaliat de îmbinare a sufrageriei și a bucătăriei, dar cum rămâne cu cei care au un apartament cu o cameră? Să ne mulțumim cu ceea ce avem? Nu, vă puteți extinde vizual bucătăria cu ajutorul câtorva trucuri de design.

În primul rând, gândiți-vă la global, de exemplu. despre culoarea pereților, tavanului, podelei. Bucătăriile mici tind să sufere din cauza lipsei de lumină naturală, așa că ar trebui să folosiți culori deschise, deschise și solide. De asemenea, este de dorit ca culoarea să fie caldă. În cazul în care un astfel de interior vi se pare puțin plictisitor, îl puteți diversifica prin adăugarea unui finisaj original unuia dintre pereți, de exemplu, tapet în relief.

În ceea ce privește podeaua, laminatul sau linoleumul vor arăta mai optim într-o cameră mică (principalul este că este ușoară).

Mobilier pentru o bucătărie mică

dmk-005

După ce ați terminat cu finisarea pereților, tavanului și podelei, ar trebui să începeți să alegeți mobilier. Incearca sa fii atent la acele piese de mobilier care vor fi cat mai functionale fara a ocupa prea mult spatiu. De exemplu, mobila pentru o bucătărie mică poate fi încorporată. Datorită acestei soluții, bucătăria devine vizual mai mare. Folosiți și aparate încorporate.

Amintiți-vă că atunci când alegeți mobilier pentru o bucătărie mică, trebuie să evitați colțurile ascuțite și să acordați preferință formei rotunjite a dulapurilor și blaturilor.

Citiți despre cum să alegeți o masă pentru o bucătărie mică aici: https://vdomax.ru/vybiraem-malenkij-stol-dlya-malenkoj-kuxni-7-foto-idej/

Accesorii

Nu folosiți excesiv accesoriile. Ar trebui să fie puțini dintre ei.

Încercați să nu agățați draperiile grele pe ferestre, deoarece pot face camera mai întunecată și mai grea. Este suficient doar să atârnați cornișa puțin mai sus decât de obicei. Cumpărați un tul ușor și aerisit sau nu îl folosiți cu totul. Folosiți în schimb nuanțe romane de culoare deschisă, uni. Puteți pune ghivece cu plante vii pe pervaz. Principalul lucru este că florile nu sunt supradimensionate, iar ghivecele sunt prea strălucitoare.

Dintre accesoriile dintr-o bucătărie luminoasă, pernele luminoase care pot fi puse pe scaune arată destul de potrivite. Va fi pur și simplu superb dacă poți găsi o față de masă făcută în același stil.

dmk-003

În ceea ce privește picturile, fotografiile și alte lucruri dragi inimii tale, este mai bine să le folosești la minimum și doar pe un perete. Atârnă fotografiile pe o scară una deasupra celeilalte, arată bine.

De asemenea, în interiorul bucătăriei, puteți folosi în mod activ oglinzi. Nu trebuie să fie atârnate pe pereți. De exemplu, faceți un finisaj în oglindă pe fațadele unei unități de bucătărie și apoi, datorită reflexiei, bucătăria va părea mai mare decât este în realitate.

Un candelabru de cristal este destul de potrivit în designul unei bucătării mici. Ar trebui să fie mic și sofisticat. Lumina va fi foarte benefica pentru a se reflecta in cristal, iar bucataria ta va straluci cu noi culori. De asemenea, înainte de a atârna candelabru, asigurați-vă că totul este în regulă cu tavanul, altfel toate neregulile sale vor fi vizibile clar sub lumina puternică.

Dacă îți pui inima și sufletul în crearea bucătăriei de vis, cu siguranță vei reuși. Rezultatul vă va uimi atât familia, cât și oaspeții. Bucurați-vă de actualizările pozitive și de noile capodopere culinare!


Lasă un comentariu