Bucătărie mică – aspectul perfect va oferi confort și o stare de spirit excelentă


Fiecare femeie visează la o bucătărie mare și spațioasă. Deci, doriți să aranjați totul în locul său, să-l puneți pe rafturi convenabile. Cu toate acestea, mai des trebuie să te ghemuiești într-o bucătărie mică și înghesuită. Majoritatea apartamentelor din vechiul aspect au o bucătărie foarte modestă, în care nu este convenabil să întâlnești oaspeți, ci să gătești ceva incomod. Este foarte greu de găsit soluțiile potrivite pentru amenajarea interioară a unei astfel de încăperi. Dar nu avem ieșire, trebuie să facem ceva.

Primul lucru de făcut este să determinați dimensiunea reală a bucătăriei dvs. De obicei, o bucătărie mică este considerată a avea 8 metri pătrați. m și mai puțin, aici pot fi atribuite și acele premise care au un aspect incomod. Deci, dacă bucătăria s-a dovedit a fi mai mică de 8 m, atunci trebuie să vă gândiți la aspect, altfel spațiul folosit incorect va provoca doar emoții negative, atât pentru gazdă, cât și pentru restul familiei.

5486655

De obicei, reamenajarea începe de la intrare. Primul lucru de făcut este să decideți dacă aveți nevoie de o ușă în bucătărie. Într-adevăr, la deschidere, ocupă mult spațiu liber și, în multe privințe, va fi mult mai profitabil să atârni o perdea interesantă sau să faci un arc. Daca te enerveaza mirosul care se raspandeste din bucatarie in timpul gatitului, poti instala usa acordeon originala sau usile glisante.

545454

Să trecem la bucătărie în sine. Dacă bucătăria este cu adevărat mică, atunci cel mai bine este să folosiți aranjamentul în formă de L a tuturor elementelor. În acest caz, merită să vă asigurați că suprafața nu se rupe și, mai precis, nu trebuie să puneți frigiderul între chiuvetă și aragaz. Dacă este posibil, găsește un loc pentru frigider pe hol sau în sufragerie. De asemenea, folosirea electrocasnicelor incorporabile este incurajata intr-o bucatarie mica. Arata grozav si economiseste mult spatiu.

malenkaya-kuhnya-kollazh

Revenim la problema ușilor. Ca și în cazul ușii din față, cel mai bine este să folosiți uși pliante sau ridicabile pe toate dulapurile și noptiere. De asemenea, puteți instala un mecanism foarte convenabil pe șine sub chiuvetă, care va fi scos cu o simplă mișcare a mâinii. Acest lucru va ajuta să scoateți ceva de sub chiuvetă. Adevărat, un astfel de mecanism poate fi destul de scump.

545454

Abundența diferitelor tipuri de cârlige și rafturi pentru tot felul de lucruri mărunte va ajuta, de asemenea, la economisirea spațiului și este destul de convenabilă pentru utilizarea de zi cu zi. O masă extensibilă care este atașată de pervaz poate fi o achiziție bună. Complet cu scaune pliante, va economisi semnificativ spațiul liber.

55226633

În general, există multe opțiuni și soluții pentru fiecare cameră specifică. Dacă doriți și imaginația este disponibilă, mai devreme sau mai târziu se va găsi cea mai bună opțiune. Pentru a face aspectul absolut perfect, puteți apela la un designer bun și puteți comanda mobilier de bucătărie magnific, exact conform proiectului său. Scump, dar frumos!

Citiți despre cum să măriți vizual camera aici.


Lasă un comentariu