Design ideal de bucatarie cu bovindou p44t: fotografii, sfaturi, design interior


În ultimele decenii, fereastra a încetat să mai fie o caracteristică a unei case exclusiv private. Un exemplu izbitor în acest sens este o serie de clădiri noi cu 17 etaje P-44T, care au început să fie puse în funcțiune în 1979. Se disting printr-un aspect convenabil, iar fereastra este adesea situată în bucătărie. Astfel, se obține o încăpere a cărei fereastră este adusă înainte, formând o proeminență trapezoidală. Acești metri pătrați prețioși trebuie folosiți 100%, motiv pentru care trebuie să luați în considerare cu atenție care ar trebui să fie designul unei bucătării cu bovindou p44t.

Bucatarie cu bovindou colaj p44t

Care sunt avantajele unui bovindou:

 • extinde spațiul de locuit util;
 • crește iluminarea datorită ferestrelor suplimentare;
 • face fațada casei interesantă;
 • vă permite să veniți cu un interior original al bucătăriei cu un bovindou p44t.

Interior de bucătărie cu un bovindou în stil neoclasic

În aceste clădiri înalte, bucătăria are o suprafață de aproximativ 13 metri pătrați, iar zona bovindoului are forma obișnuită trapezoidală, deși această proeminență poate fi de orice formă: dreptunghiulară, triunghiulară, ovală, rotundă, poligonală. . În orice caz, atunci când dezvoltați un design de bucătărie pentru un aspect p44t, trebuie să țineți cont de forma proeminenței și să decideți cum va fi utilizat fereastra.

kuhni-erker-44t_8

Există două opțiuni de design:

 • fereastra, ca zonă separată, este proiectată ca un balcon și este separată de camera principală printr-un paravan, despărțitor, tejghea de bar etc.;
 • fereastra ca parte a bucătăriei. În acest caz, fereastra este centrul semantic al camerei, iar interiorul bucătăriei p44t nu mai este dezvoltat „din aragaz”, ci din fereastră.

Fereastră în interiorul bucătăriei

Mai multe opțiuni practice pentru decorarea unui bovindou în bucătărie:

 • zona de lucru pentru gatit. Partea inferioară a unității de bucătărie umple complet peretele cu un bovindou. De obicei, o chiuvetă este instalată în fața ferestrei;
 • Zona de cină. Cea mai comună opțiune. Amenajarea setului de bucătărie în acest caz este liniară, pe două rânduri, în formă de L, în spațiul liber de lângă fereastră este amplasat un grup de luat masa, iar fereastra este frumos decorată cu perdele. Forma mesei trebuie să corespundă formei geometrice a fereastra;
 • zona de odihna. În acest caz, interiorul bucătăriei cu un bovindou p44t este îmbogățit cu o canapea sau o pereche de fotolii cu o măsuță de cafea. Canapea-sezlong arata foarte frumos, care se potriveste exact in fereastra. Dacă mutați o măsuță de cafea din sticlă aproape de ea, atunci obținem un „loc ideal pentru o ceașcă de ceai/cafea” dimineața;
 • loc de muncă sau colț pentru acul. Nimic nu te împiedică să atașezi o masă pliabilă în fereastra și să pui acolo un laptop;
 • gradina de iarna. Creșterea temperaturii, umidității și nivelului de lumină imploră pur și simplu să creeze un mic colț de vară aici. Structurile pe mai multe niveluri (raft sau jardiniere) vă vor permite să plasați toate plantele de interior în locurile lor;
 • uneori zona fereastra nu este plină cu nimic, ci doar frumos decorată cu perdele. Dacă doriți, puteți pune un brad de Crăciun aici.

Fereastră p44t în bucătărie

De asemenea, designul bucatariei cu bovindou p44t depinde daca aveti bucatarie-sufragerie sau bucatarie-living. În primul caz, puteți împărți zonele cu un blat de bar, un suport de mică adâncime sau grupul de luat masa în sine. Pentru a nu priva celălalt spațiu de lumină naturală, faceți pereții despărțitori cu o înălțime de cel mult 1,5 m. În al doilea caz, este necesar să selectați tot mobilierul din bucătărie pentru a se potrivi cu interiorul camerei de zi.

Câteva sfaturi despre cum să dezvoltați designul corect al bucătăriei cu un bovindou p44t:

1. Orice schema de culori este potrivita pentru aceasta incapere, deoarece este destul de spatioasa si foarte usoara datorita ferestrelor suplimentare. Designerii se stabilesc adesea pe 2 variante: realizează interiorul bucătăriei cu un bovindou p44t în culori neutre deschise sau joacă pe contraste, folosind nuanțe îndrăznețe, modele sau textura materialelor ca accente.

Fereastră p44t

2. Astfel de deschideri neobișnuite ale ferestrelor trebuie să fie decorate cu grijă. O varietate de perdele pentru bucătărie permite fiecărei gospodine să-și aleagă propria versiune: romane practice, rulouri sau jaluzele; romantic austriac sau francez; perdele de cafenea răutăcioase sau perdele în carouri în stil rustic; perdele clasice la podea etc. Dacă doriți, puteți combina două tipuri de perdele, de exemplu, perdele lungi cu romane sau jaluzele. Utilizați doar o țesătură translucidă pentru a evita întunecarea bucătăriei. Acum se vând cornișe de profil foarte convenabile, care pot fi îndoite în jurul perimetrului ferestrei. Totul depinde de ceea ce va fi amplasat în fereastra. De exemplu, dacă există o unitate de bucătărie acolo, atunci este mai bine să atârnați jaluzele romane scurte sau rulouri. Vă rugăm să rețineți că în apropierea plitei nu ar trebui să existe perdele ușor inflamabile.

Interior frumos de bucătărie cu bovindou Design modern de bucătărie cu bovindou

3. Interiorul bucătăriei cu un bovindou p44t presupune un stil uniform și o nuanță de mobilier pentru întreaga cameră (cu excepția unui bovindou-balcon separat). În locul ferestrei, puteți plasa orice: un set de bucătărie, o masă, o canapea, fotolii, doar oferiți acces liber la fereastră pentru aerisire. Designerii moderni chiar sfătuiesc să cumpărați nu seturi de mobilier, ci separat, pentru a adăuga o notă de eleganță și „pedigree lung” apartamentului dumneavoastră.

4. Fiecare zonă funcțională din bucătărie trebuie să fie bine iluminată. Fereastra nu face excepție. Dacă există un grup de luat masa acolo, folosiți o lampă suspendată frumoasă, dacă locul de muncă este un aplice pe un suport, dacă zona de odihnă este o lampă de podea sau o lampă de perete cu lumină moale. Designul unei bucătării cu un bovindou p44t ar trebui gândit astfel încât să fie posibilă oprirea / pornirea iluminatului suplimentar al zonei ferestrei.

Bucatarie si bovindo p44t

După cum puteți vedea, interiorul bucătăriei cu un bovindou p44t este pur și simplu creat pentru întâlniri confortabile într-un cerc de familie și prietenos. Prezența unui bovindou vă oferă posibilitatea de a alege ce doriți să faceți aici: să gătiți, să mâncați sau să vă relaxați.


Lasă un comentariu