Decorăm tavanul în bucătărie – multe opțiuni diferite


În zilele noastre haotice pline de grabă și mișcare constantă, bucătăria a devenit adevărata inimă a fiecărui apartament. Aici gazdele se inspiră pentru a pregăti o adevărată capodoperă, întreaga familie se adună periodic pentru a gusta preparatele, în această cameră se organizează întâlniri prietenoase și se țin conversații filozofice… Această serie continuă la nesfârșit, de aceea designul bucătăriei, și mai ales tavanul, unde gândul sau mirosul delicios al vederii este de o importanță capitală.

Decorăm tavanul în bucătărie – din trecut până în viitor …

Dacă sunteți un adept al clasicilor sau un iubitor al modernității ultramoderne și al hi-tech-ului, atunci experții în domeniul reparațiilor vă recomandă să respectați următoarele:

1. Pentru colorare întreaga suprafață a tavanului poate fi folosită cu vopsele lavabile pe bază de apă. Au o paletă largă de culori, vor crea un rezultat cu adevărat excelent în bucătăria dvs., a cărei estetică va aduce bucurie pentru mulți ani.

Tavan pictat în bucătărie

2. Aplicare tapet pentru amenajarea tavanului are avantajele sale: procesul de reparații în sine este semnificativ mai ieftin, riscul posibilelor defecte rezultate din contracția casei este redus la nimic. În plus, tapetul impermeabil este ușor de curățat zilnic și nu necesită proceduri speciale de curățare. Tapetul pentru pictură vă va permite să schimbați culoarea tavanului în funcție de propriile capacități, dorințe și dispoziții;

Tapet pe tavan în bucătărie

3. Tavan fals realizat din polistiren expandat, desi nu are un aspect foarte elegant, este compact si de lunga durata, si, in plus, este doar o optiune ideala pentru crearea unui stil interior al anilor 80.

Placi de tavan în bucătărie

4. Tavane cu rafturi sau din panouri din plastic sunt tipuri de cele suspendate și au o mulțime de avantaje: crearea unei acoperiri perfect plane și netede la costuri minime, design elegant și exclusivist, funcționare pe termen lung. Singurul dezavantaj este că instalarea unei astfel de structuri scade ușor nivelul tavanului.

Tavan cu șipci în bucătărie Fotografie cu un tavan cu șipci în bucătărie Bucătărie cu grătare

5. Întinde plafoanele de bucătărie sunt de departe cea mai bună opțiune de design, conform celor mai mulți designeri. De ce? Pentru că nu sunt doar surprinzător de diverse în ceea ce privește modelele, texturile și culorile, ci și surprinzător de practice. În plus, se potrivesc perfect în orice stil interior – de la clasic la modern.

Imprimare foto pe un tavan întins în bucătărie Tavan întins lucios în bucătărie Tavan întins cu un candelabru în bucătărie Tavan întins bej în bucătărie Tavan etajat în bucătărie

Tavan în bucătărie – conceptul este multifațetat și multifuncțional. Decorul tavanului depinde de mulți factori – caracteristicile structurii, textura acoperirii tavanului, posibilele costuri financiare și de timp. Abordați această problemă cu atenție. Rezultatul rezultat vă va încânta și vă va inspira la noi capodopere culinare!


Lasă un comentariu