Renovare baie ieftină


Când finanțele cântă romanțe, trebuie să faci reparații cu propriile mâini, nu numai în sufragerie, ci și în baie. Se întâmplă că fondurile necesare pentru o reparație bună nu sunt suficiente, dar nu mai există puterea de a trăi în condițiile predominante. Să încercăm să găsim modalități de a renova o baie, în care să economisiți din materiale și servicii ale meșterilor cu experiență. Voi da doar câteva recomandări, iar dumneavoastră, vă rugăm să susțineți subiectul în comentarii. Împreună putem găsi mai multe soluții.

Cum să faci o renovare ieftină a băii

Înlocuire de canalizare și instalații sanitare

Cel mai probabil, dacă puteți înfige un cui în perete, atunci cu puțin efort veți stăpâni singur sistemul de canalizare. Conductele moderne de canalizare sunt din plastic. Sunt ușor de conectat și au garnituri de cauciuc. Pentru a vă face o idee despre cum să faceți acest lucru, mai jos este un videoclip despre instalarea țevilor de canalizare. În același videoclip, veți vedea instrucțiuni despre cum puteți face o instalație sanitară din plastic cu propriile mâini. Uneltele necesare nu trebuie cumpărate; de ​​multe ori pot fi solicitate de la un prieten sau închiriate dintr-un magazin (dacă acestea sunt disponibile în orașul dvs.).


Renovarea pereților în baie

Dacă nu aveți capacitatea financiară de a placa pereții din baie, luați în considerare alternative. De exemplu, de ce să nu le acoperiți cu panouri de plastic (PVC). Doar atașați pe pereți blocuri de lemn de 20×30 mm sau similare la fiecare 40 de centimetri. Și deasupra lor, folosind un capsator de construcție, șuruburi mici sau cuie, montați plastic. Ieftin si vesel! Plasticul este ușor de tăiat cu un cuțit de construcție sau cu un ferăstrău pentru metal. Asigurați-vă că cumpărați colțuri suplimentare și alte accesorii din plastic. Vânzătorii de la magazinul de materiale pentru construcții sunt probabil să vă ajute în acest sens.

Repararea tavanului la baie

Dacă tavanul este suficient de plat, îl puteți picta pur și simplu cu vopsea acrilică pentru camere cu umiditate ridicată sau văruite cu var. Dacă tavanul este neuniform, îl puteți tăia și cu panouri de plastic.

Renovare podea baie

Dar aici nu te poți lipsi de plăci, cel mai probabil. Prin urmare, ar trebui să faceți mai întâi șapa de podea cu propriile mâini. Pentru a face acest lucru, este convenabil să folosiți balize metalice, care sunt reglate la nivel și fixate cu un amestec de mortar de șapă și o cantitate mică de gips. După aceea, între faruri, umpleți mortarul de nisip-ciment și aliniați-vă cu regula și șipca de-a lungul farurilor. Lăsați șapei timp să se usuce. Placile sunt mai ușor de instalat cu adeziv special pentru plăci. Nu se micșorează și este foarte ușor de lucrat. După câteva zile, puteți merge pe gresie.

Instalăm instalații sanitare cu propriile noastre mâini

Nu este dificil să instalați toaleta și chiuveta cu propriile mâini. De regulă, acestea sunt însoțite de instrucțiuni pentru instalator. Urmați întocmai recomandările și veți reuși!

https://www.youtube.com/watch?v=1EH-37Z1dAU

Acestea sunt câteva îndrumări de bază despre cum să faci o renovare ieftină a băii.
Rămâneți la curent cu actualizările site-ului!


Lasă un comentariu