Cum să restaurați o cadă cu propriile mâini


Pentru majoritatea oamenilor, cumpărarea unei căzi noi este destul de costisitoare. „De ce să cumpărați, pentru că vă puteți restaura!” – puteți spune, dar… Serviciile specialiștilor angajați în restaurarea căzilor vechi nu sunt cu mult mai ieftine decât cumpărarea unei căzi noi. Ce să fac? Există o cale de ieșire: poți reînnoi singur smalțul!

În primul rând, vă sugerăm să urmăriți un videoclip despre cum să actualizați o baie.

Refacere smalț de baie. Procesul de lucru

Înainte de a începe lucrul, trebuie mai întâi să scăpați de stratul vechi. Acest lucru se face folosind o roată de șlefuit și un burghiu. Purtați un respirator în timpul lucrului și umeziți-i din când în când suprafața.

După îndepărtarea stratului vechi, suprafața băii trebuie degresată. Ștergeți-l bine cu bicarbonat de sodiu și apoi clătiți cu apă. Este indicat să folosiți apă fierbinte, deoarece după o baie rece va dura mult mai mult să se usuce.

În timp ce cada se usucă, puteți pregăti vopseaua. Pentru a obține un alb impecabil, trebuie mai întâi să amestecați culoarea albastră și solventul, apoi adăugați smalț alb și adăugați 5 mililitri de întăritor la soluția rezultată.

Pentru a evita picăturile în timpul vopsirii, smalțul trebuie aplicat mai întâi pe orizontală cu mișcări largi, iar apoi pe verticală.

Pentru ca pensula să nu chelească în timpul picturii (nu pierde somnul), trebuie pregătită în prealabil: locul în care partea metalică a pensulei converge cu somnul trebuie uns cu email și lăsat să se usuce mai multe ( două sau trei) zile. Dacă găsiți un fir de păr pe o suprafață proaspăt vopsită, îl puteți îndepărta cu un ac de cusut obișnuit.

Trebuie aplicate cel puțin două straturi de email: primul este grund, cel de sus este lucios. Smalțul se usucă timp de trei până la patru zile.

amenajare baie 3d online, amenajare baie bloc mica, amenajare baie crem, amenajare baie cu caramida de sticla, amenajare baie cu dus 2019, amenajare baie faianta gresie, amenajare baie ingusta, amenajare baie lemn, amenajare baie lunga si ingusta, amenajare baie mica bloc cu dus, amenajare baie mica mansarda, amenajare baie mica patrata, amenajare baie moderna mica, amenajare baie online, amenajare baie simpla, amenajare baie tendinte, amenajare baie violet, Cadă, cum, idei amenajare baie cu dus, idei de amenajare baie apartament, mâini, program amenajare baie 3d, propriile, restaurați, să

După aceea, puteți folosi baia actualizată albă ca zăpada! Durata de viață a unei astfel de băi este prelungită în medie cu 5 ani.

Nu uitați să vă abonați la newsletter-ul site-ului.


Lasă un comentariu