Căzi cu hidromasaj din acril


În forma sa pură, acrilicul este un material transparent, dar după adăugarea diferitelor componente, își pierde complet transparența, devenind un material puternic, dens, durabil. Căzile moderne din acril sunt de câteva ori mai ușoare decât cele din fontă, dar sunt foarte durabile. Ele păstrează bine căldura și se încălzesc foarte repede.

În plus, spre deosebire de băile tradiționale din oțel, apa este atrasă într-o baie acrilică aproape în tăcere. Dar au și dezavantajele lor, de exemplu, este mai dificil să operați căzile acrilice. Nu pot fi spălate de murdăria persistentă cu solvenți; pot fi utilizați numai agenți de curățare tradiționali, dintre care unul este săpunul lichid. Chiar și urmele de apă ruginită vor trebui spălate cu oțet – folosirea detergenților sub formă de pulbere cu aditivi abrazivi în raport cu băile acrilice este inacceptabilă.

Cum și din ce sunt făcute vârtejurile acrilice?


În unele căzi acrilice, pentru a le oferi un plus de rezistență, se adaugă un strat întărit. Dar o atenție deosebită trebuie acordată băilor cu funcție de hidromasaj. Căzile cu hidromasaj din acril devin din ce în ce mai populare în fiecare zi. În astfel de băi, proprietăților relaxante ale apei se adaugă proprietăților minunate ale unui hidromasaj, care afectează în mod miraculos întregul corp. O cadă acrilică modernă este pur și simplu obligată să aibă funcție de masaj, dar, din păcate, acest lucru duce la creșterea prețului acestora. Oamenii de știință și medicii au dovedit de multă vreme proprietățile curative remarcabile ale băilor cu hidromasaj. Cu ajutorul hidromasajului, toxinele sunt îndepărtate din organism, sistemul circulator se îmbunătățește, excesul de grăsime și celulita dispar, iar starea de sănătate și starea de spirit se îmbunătățesc.

Hidromasajul într-o cadă cu hidromasaj acrilic se realizează prin împușcarea de înaltă presiune a unui amestec de aer și apă. Nu se masează doar spatele și gâtul, ci și brațele, precum și picioarele cu picioare, pentru care unele căzi au duze speciale la fund. În plus, unele băi sunt capabile să efectueze masaj de acupunctură, acționând asupra corpului cu jeturi subțiri de apă. Controlul asupra alimentării cu apă a băii, precum și asupra tipului și intensității hidromasajului, se realizează cu ajutorul unui panou de control special. La modelele moderne de băi cu hidromasaj, panourilor se adaugă o telecomandă fără fir, cu ajutorul căreia poți preprograma toate acțiunile planificate.

Băi cu hidromasaj în interior

Cada poate fi dreptunghiulara sau unghiulara. Opțiunea pe care o alegeți depinde în întregime de dimensiunea băii dvs. Băile sunt produse pentru prezența simultană a două persoane în ele deodată. Astfel de băi au durabilitate sporită și sunt sigure de utilizat. Fiind în cada cu hidromasaj acrilic, nu trebuie să vă faceți griji pentru siguranța dvs. Pe fundul băii este aplicat un strat special anti-alunecare. Cada este instalată pe patru picioare foarte rezistente, fiecare dintre acestea putând fi reglat pe înălțime.


Lasă un comentariu