Cada din fontă – un clasic vechi de un secol


Alegerea unei băi din fontă trebuie abordată în mod responsabil. Într-adevăr, datorită durabilității și rezistenței la influențele externe și de temperatură, astfel de instalații sanitare vă vor servi mulți ani. În plus, îngrijirea atentă și funcționarea corectă nu garantează calitatea, dar alegerea corectă și rațională a construcției din fontă va asigura succesul achiziției. Să ne uităm la principiile de bază ale alegerii instalațiilor sanitare și să stabilim la ce ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți și cumpărați.

Fonta de calitate

Garanția unei durate lungi de viață a unei băi din fontă este un strat de suprafață emailat de înaltă calitate, textura sa netedă și uniformă. Merită să acordați atenție atât pereților interiori, cât și externi ai structurii. Suprafața lor trebuie să aibă o suprafață uniformă, în niciun caz granulată sau umflată. Granularitatea indică o fabricație necorespunzătoare, în timp ce se umflă – formarea de bule de aer, în viitor, va duce inevitabil la distrugerea smalțului și, ca urmare, la deteriorarea întregii băi.

cadă din fontă fotografie

De asemenea, este important să acordați o atenție deosebită calității smalțului. Un finisaj neuniform, ondulat sau lasat este un semn clar de aplicare slabă sau neglijentă a smalțului. În mod ideal, stratul de smalț ar trebui să aibă o textură netedă și uniformă, fără deteriorări, lovituri sau defecte evidente. De exemplu, o pânză de păianjen caracteristică pe suprafață poate indica un transport neglijent și zgârieturi și zgârieturi despre defecte în producție.

Formă și elemente decorative

Când vă uitați la băile din fontă, ar trebui să acordați atenție producătorilor interni și europeni. Una dintre cele mai bune este considerată a fi instalațiile sanitare din Germania și Italia, mai puțin populare din Turcia. Mai des, producătorii oferă o formă clasică, doar elementele decorative, cum ar fi picioarele, tetierele, mânerele și cotierele, adaugă varietate. Dar puteți găsi excepții într-o varietate de forme, de multe ori această plăcere este mult mai scumpă decât clasicele, dar merită.

amenajare baie, amenajare baie 20 mp, amenajare baie 3d, amenajare baie bloc mica, amenajare baie brasov, amenajare baie cu gresie si faianta, amenajare baie cu mozaic, amenajare baie de serviciu, amenajare baie foarte mica cu dus, amenajare baie gri, amenajare baie leroy merlin, amenajare baie mica apartament, amenajare baie online, amenajare baie turcoaz, amenajare baie verde menta, amenajari bai mici, amenajari bai mici 2019, amenajari bai mici apartament, Cadă, clasic, din, fontă, idei de amenajare baie, modele amenajari bai mici, secol, vechi

De asemenea, nu uitați de confort și siguranță. Pentru o taxă suplimentară, producătorii oferă modele cu pulverizare anti-alunecare și antibacteriană – aceasta garantează siguranță și ușurință în utilizare. Persoanele în vârstă și cei care au copii mici ar trebui să se uite mai atent la o astfel de acoperire.

După cum puteți vedea, fonta are avantajele și dezavantajele sale. Și sperăm că după ce ai citit articolul nostru ai găsit răspunsuri la toate întrebările tale. Și a primit, de asemenea, sfaturi utile care vă vor ajuta să faceți alegerea corectă și, cel mai important, o alegere bună în viitor.


Lasă un comentariu