Home » Idei pentru apartamente mici » Interior apartament cu 2 camere

Interior apartament cu 2 camere

decorare apartament 2 camere Interior apartament cu 2 camere

Cum să obții un interior al apartamentului cu 2 camere care să lumineze de frumusețe, ajutînd să-ți găsești liniștea, să dea impresia siguranței și căldurii în locuință? În afară de asta, deseori în casă locuiesc persoane de diverse vîrste, fiecare cu  prioritățile lor în viață. Să le satisfaci cerințele tuturor și să găsești acel mijloc de  aur, fără a supăra pe cineva pare imposibil.

Să începem cu ce-i mai principal…

Interiorul apartamentului cu 2 camere începe cu … intrarea. Cît de mică nu ar fi, dar aici trebuie mereu să fie prezent un anumit număr de obiecte: cuier, dulap pentru încălțăminte și oglinda. Pentru amenajare alegeți combinații de tapete lavabile, cărora le poate da gust lămpile de podea confecționate de sine însuși.

Într-un apartament cu 2 camere modern, bucătăria și sufrageria deseori sînt unificate într-o singură cameră. De aceea în centrul acestei zone se află masa. Pentru o economie considerabilă de spațiu nu utilizați o masă mare, grea, voluminoasă, înlocuiți-o cu o masă-transformer mai compactă. Aceasta va permite să modelați interiorul după propriul gust și dispoziție.

Designerii evidențiază faptul că în rolul camerei pentru oaspeți nu neapărat trebuie să intre cea mai mare cameră. Acolo se poate foarte confortabil de instalat dormitorul sau camera pentru copii. O cameră mai mică la fel poate face față pentru rolul de primire a oaspeților.

design apartamente 2 camere Interior apartament cu 2 camere

Sfaturile principale în realizarea interiorului

Pentru ca interiorul apartamentului cu două camere să se primească modern confortabil și elegant, specialiștii recomandă:

  • De împărțit corect spațiul camerei în zone vitale. Cu acest scop utilizați rafturi pentru cărți, veze mari decorative cu plante, diverse obiecte din ceramică;
  • Instalați o sistemă de iluminare corespunzătoare: dacă în camera pentru copii – uniformă, dacă în birou- concentrată pe un obiect concret (de exemplu pe masă);
  • Atenție deosebită acordați ferestrelor. Acestea nu doar că vor păstra o căldură optimală iarna dar vor oferi și o notă de originalitate interiorului în întregim. O perdea decorativă cît tot peretele va crea impresia unei ferestre mari.  Iar pentru o cameră cu balcon, o soluție originală ar putea servi următoarea variantă: draperii formate din două părți: scurte, pînă la prevaz și lungi, pînă la podea, acoperind ușa în întregime.

Trebuie de ținut cont că interiorul apartamentului cu două camere este o creație frumoasă făcută de mîinile însuși proprietarilor. De aceia creați, puneți-vă în aplicare visele.

Interior apartament cu 2 camere

design interior apartament 2 camere 150x150 Interior apartament cu 2 camere design apartamente 2 camere 150x150 Interior apartament cu 2 camere decorare apartament 2 camere 150x150 Interior apartament cu 2 camere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates